Ενδυνάμωση συνεργασίας Δήμου Θεσσαλονίκης και ΟΛΘ

liagkos zervas olth

Συνάντηση Θάνου Λιάγκου – Κωνσταντίνου Ζέρβα

Με τον νέο Εκτελεστικό Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνο Λιάγκο, συναντήθηκε την Τετάρτη στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης ο Δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Από πλευράς ΟΛΘ Α.Ε. στη συνάντηση συμμετείχε και ο Γενικός Διευθυντής Επενδύσεων της εταιρείας, Artur Davidian.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, ο κ. Ζέρβας αναφέρθηκε στις δυνατότητες ενδυνάμωσης της συνεργασίας Δήμου Θεσσαλονίκης και ΟΛΘ Α.Ε. μέσα από κοινές δράσεις πολιτιστικού και κοινωνικού περιεχομένου αλλά και σε ζητήματα οικονομικής και τουριστικής ανάπτυξης.
Ο κ. Λιάγκος ανέπτυξε τη στρατηγική της ΟΛΘ Α.Ε. και παρουσίασε την πορεία των μεγάλων έργων υποδομής, τα οποία θα καταστήσουν το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης κόμβο συνδυασμένων μεταφορών των Βαλκανίων και της ευρύτερης περιοχής, με πολλαπλασιαστικά οφέλη για την τοπική και εθνική οικονομία.

Στη φωτογραφία, από αριστερά προς δεξιά: ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΔΣ της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνος Λιάγκος, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Γενικός Διευθυντής Επενδύσεων της ΟΛΘ Α.Ε., Artur Davidian

Pin It

eep logo