ΟΝΕΧ SHIPYARDS: Διπλή Χορηγία στο Βιομηχανικό Μουσείο Σύρου!

viomhxaniko mouseio syrou

Χορηγία έκδοσης επετειακού λευκώματος

H ΟΝΕΧ SHIPYARDS στηρίζει το Βιομηχανικό Μουσείο Σύρου και χορηγεί την έκδοση επετειακού λευκώματος καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας με φωτογραφίες των εκθεμάτων του Βιομηχανικού Μουσείου, στοχεύοντας στην ανάδειξη της βιομηχανικής μας κληρονομιάς.

Με ανακοίνωσή της τονίζει:
«Στηρίζουμε με πάθος την διάσωση των θησαυρών που έχουμε κληρονομήσει, και συμβάλλουμε στη συντήρηση και αναβάθμιση του σημαντικότερου επισκέψιμου χώρου στη Σύρο.
Στηρίζουμε με υπευθυνότητα το Βιομηχανικό Μουσείο που αποτελεί χώρο διαφύλαξης της βιομηχανικής μας κληρονομιάς και της πολιτιστικής μας ταυτότητας γιατί αγαπούμε τη βιομηχανία και έχουμε ως Όραμα την αναβίωση της μέσα στα ναυπηγεία μας με οδηγό το Νεώριο και τη Σύρο.
Στηρίζουμε όλους εκείνους που αναγνώρισαν τη σημασία της Ερμούπολης στη βιομηχανική ιστορία της Ελλάδας, και χορηγούμε την έκδοση επετειακού λευκώματος καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας με φωτογραφίες των εκθεμάτων του Βιομηχανικού Μουσείου, στοχεύοντας στην ανάδειξη της βιομηχανικής μας κληρονομιάς.
Συγχαίρουμε την Αντιδήμαρχο πολιτισμού κα Αλίκη Λεονταρίτη για την αγάπη της για τον Πολιτισμό και όλους τους εμπλεκόμενους συμπολίτες μας στην συντήρηση, αναβάθμιση και λειτουργία του».

Pin It

eep logo