«Πρακτική του ναυλοσυμφώνου σε δύσκολη αγορά»

ploio tanker sea

Η Ένωση Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων έχει εκδηλώσει επανειλημμένα το έμπρακτο ενδιαφέρον της για τη δυνατόν καλλίτερη κατάρτιση των επαγγελματιών που στελεχώνουν και θα στελεχώσουν στο μέλλον τα με κάθε τρόπο σχετιζόμενα με τη ναυτιλία γραφεία, μέσω της μετάδοσης της πρακτικής ναυτιλιακής γνώσης των μελών της.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, ξεκίνησε στενότερη συνεργασία με το Ναυτιλιακό τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιά, και τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία στο κεντρικό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιά την εναρκτήρια διάλεξη με θέμα «Πρακτική του ναυλοσυμφώνου σε δύσκολη αγορά».

Τον καθηγητή Γεώργιο Βλάχο πλαισίωσαν ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ενώσεως και Πρόεδρος της Επιτροπής Επιμόρφωσης Νικόλαος Πενθερουδάκης, ο επί σειρά ετών Ταμίας της Ενώσεως Σπύρος Καζιάνης και ο Γεν.Γραμματέας της Δημητρης Κιττές.

Εστιάζοντας κυρίως σε πραγματικές εμπειρίες τους και μέσω της διαλεκτικής μεθόδου, οι εισηγητές εξήγησαν στους φοιτητές του ναυτιλιακού τμήματος και υποψήφιους διδάκτορες του Πανεπιστημίου Πειραιώς που κατέκλυσαν το αμφιθέατρο πολλές από τις δυσκολίες και "παγίδες" που ελλοχεύουν στη διαπραγμάτευση των όρων ενός ναυλοσυμφώνου σε μία δύσκολη αγορά όπως η σημερινή, και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και η Ένωση Μεσιτών Ναυτιλιακών προσβλέπουν στη συνέχιση της αγαστής αυτής συνεργασίας με σειρά περαιτέρω διαλέξεων, με κοινό απώτερο στόχο την άνοδο του επιπέδου της Ελληνικής Ναυτιλιακής κοινότητας.

Pin It

eep logo