Προς συνεργασία Μώραλη –Βλαχάκου

vlaxakos moralis

Ο ίδιος ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Κανάλι-1 την Τετάρτη το πρωί ξεκαθάρισε ότι θα επιδιώξει ευρύτερες συναινέσεις παρά το γεγονός ότι οι τελευταίες ρυθμίσεις του υπουργείου Εσωτερικών του δίνουν τη δυνατότητα να διοικήσει τον Δήμο στηριζόμενος μόνο στον συνδυασμό του.

Μάλιστα ο Δήμαρχος Πειραιά πήγε ένα βήμα παρακάτω, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «με τον δεύτερο συνδυασμό, εκείνον του κ. Βλαχάκου δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, ανεξαρτήτως των όποιων διαφορετικών απόψεων σε κάποια ζητήματα, κρατήσαμε ένα πολιτισμένο επίπεδο προεκλογικά και αυτό μας έδωσε και μας δίνει τη δυνατότητα να συνεργαστούμε και μετεκλογικά».

Αλλά και ο ίδιος ο Νίκος Βλαχάκος αποκάλυψε σε συνομιλητές του ότι συναντήθηκε με τον Γ.Μώραλη και, ενώ επιθυμεί να διατηρήσει την αυτοτέλεια του συνδυασμού του, θα συνεργαστεί για το καλό της πόλης, υπενθυμίζοντας μάλιστα ότι αυτό έλεγε και προεκλογικά.

Εκείνο που μένει να αποσαφηνιστεί τις επόμενες ημέρες, είναι ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του Νίκου Βλαχάκου θα καταλάβουν θέσεις ευθύνης (Αντιδημάρχου, Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου κλπ) και κυρίως αν θα αναλάβει κάποια τέτοια θέση ο ίδιος ο Ν.Βλαχάκος.

Pin It

eep logo